Leicester-topscorer slår rekord i remis mod United

Den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel var med i hele kampen for Leicester, som på hjemmebane spillede 1-1 mod Manchester United lørdag aften.

Leicester-angriberen Jamie Vardy indtog en hovedrolle, da han på fornem vis scorede til 1-0 på en flad og kølig afslutning efter 24 minutter.

Vardy har nu scoret i 11 kampe i træk i Premier League. Det har ingen spiller gjort før, mens ligaen har heddet Premier League (siden 1992).

Som et ekstra krydderi på kampen var det den tidligere United-angriber Ruud van Nistelrooy, som Vardy lå side om side med inden kampen. Hollænderen havde scoret i ti kampe i træk tilbage i 2002-2003.

Lørdag slog Jamie Vardy rekorden, da den engelske landsholdsspiller tog et langt løb og udnyttede en perfekt stikning i dybden fra holdkammeraten Christian Fuchs.

Kort før pausen udlignede Uniteds tyske midtbanespiller Bastian Schweinsteiger til 1-1 på et hovedstød.

Schmeichel tøvede med at komme ud af sit mål i situationen. Danskeren blev på målstregen ved hjørnesparket, og det kunne godt ligne en fejl, da Schweinsteiger kom meget tæt på målet ved afslutningen.

I anden halvleg stod Schmeichel fejlfrit og havde blandt andet en redning ved endnu en stor United-chance på et hovedstød.

I den anden ende af banen forsøgte indskiftede Leonardo Ulloa sig med et nærgående forsøg, men United-keeper David De Gea fik blokeret skuddet.

Med det uafgjorte resultat holder Leicester akkurat United bag sig i toppen af Premier League. Leicester har 29 point på andenpladsen, mens United har 28 point efter 14 kampe.

Manchester City, som tidligere lørdag vandt 3-1 hjemme over Southampton, fører ligaen med 29 point, fordi klubben har en bedre målscore end Leicester.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip