Lemlæstede og dræbte treårig dreng, mens moren kiggede på

Skrevet af Kirstine Petersen

07/11/2014

Mest læste i dag

Skaderne var så slemme, at de hærdede sygeplejersker på skadestuen, der tog imod liget af den lille dreng, græd. Historien her er så væmmeligt, at det gør ondt at gengive den.

Gary Fellenbaum (23), kæresten til Jillian Tait (31), hængte Jillians tre- årige Scotty i benene med hovedet ned af og torturerede drengen i tre døgn, indtil den lille stakkel døde af det. Det skriver nbc.com.

Da der endelig blev ringet 911, var det for sent. Mod piskeslag, tæv med en pande og bank, tapet til en stol, måtte den lille dreng give op.

Læs også: Kvinde opdigtede voldtægt for at dække over barnemord

Imens, torturen stod på, levede hans egen mor og hendes kæreste deres liv videre; gik på restaurant, havde sex og sov upåvirket i deres hus, mens drengen lå livløs tilbage imellem voldsorgierne.

Bankede hovedet ind i væggen

Efterforskerne fandt huller i væggene der, hvor Fellenbaum havde knaldet lille Scottys hoved ind i, og anklagerne har offentliggjort billeder af de skrækindjagende, hjemmelavede torturinstrumenter, Scotty blev udsat for.

Ikke det eneste barn i familien

Fellenbaum flyttede ind hos Tait i oktober, og misbruget begyndte kort efter. Scottys bror på seks år fik også lov til at slå sin lillebror. Han og Fellenbaums egen datter på 11 måneder viser efterfølgende også tegn på misbrug, siger anklageren.

Læs også: Chokerende video: Kamera fanger stedmors grove mishandling af lille pige

- Det vil tage os år at samle op på dem psykisk, siger Thomas Hogan, anklageren i sagen.

Det skal nu undersøges, hvorfor hverken lærere eller andre har opfanget misbruget af både Scotty og især af hans storebror på seks år, der altså gik i skole.

Læs mere om den skrækkelige sag her

Læs også: Stephanies forlovede døde i mandags - Om et par år vil hun føde hans barn