Leon Andreasen scorede i comeback-kamp

Det lover ligeledes godt for det danske landshold, hvor Leon Andreasen var det mest bemærkelsesværdige navn i Morten Olsens hat, da landstræneren udtog sin trup til testkampen mod Polen på onsdag.

Med målet til 1-0 efter 17 minutter skød Leon Andreasen sæsonen i gang for sin tyske klub, Hannover 96, da de lørdag eftermiddag indledte Bundesliga-sæsonen med en sejr over Wolfsburg.

Andreasen erobrede bolden fra brasilianske Diego på midten af banen, og efter et par afleveringer med Diouf sparkede danskeren bolden hårdt og fladt i målet fra 14 meter. 

Wolfsburg fik i løbet af kampen smidt to mand ud. Allerede i det 32. minut blev Maximillian Arnold sendt i bad efter direkte rødt, og i anden halvleg var det Timm Klose, der måtte forlade banen før tid.

Det straffede Hannover 96 og cementerede sejren i det 84. minut på mål af Szabolcz Huszt. Dermed fik Hannover en perfekt start på den nye Bundesliga-sæson.

Leon Andreasen blev skiftet ud til klapsalver fra hjemmeholdets fans med godt 20 minutter tilbage af kampen. Danskeren nyder stor respekt i Hannover til trods for sine lange skadespaser, og han er blevet udpeget som nummer tre i anførerkøen hos den nordtyske klub.

Vicemestrene fra Borussia Dortmund var også i aktion lørdag eftermiddag og de viste, at de er klar til at give Bayern München mere modstand end sidste sæson i kampen om det tyske mesterskab.

Champions League finalisterne vandt 4-0 på et hattrick Piere Emerick Aubameyang og en straffesparksscoring af Robert Lewandowski.

Hertha Berlin storsejrede også ved at vinde hele 6-1 over Eintracht Frankfurt.

Bayer Leverkusen slog Freiburg med 3-1 og Hoffenheim spillede uafgjort 2-2 med Nurnberg.  

Dagens Gossip