Leonardo Dicaprio afsat igen

Skuespilleren er siden Cannes-festivalen i maj sat i forbindelse med den brasilianske skønhed Kat Torres og hun bekræfter nu, at hun danner par med DiCaprio.

Den 24-årige model røber over for den brasilianske avis Extra, at hun og Hollywood-stjernen faktisk boede sammen i Cannes, hvor de mødtes.
De delte et hus.

Torres er tydeligvis smaskforelsket, men understreger, at parret har en aftale om at holde lav profil. »Leo er fantastisk, men jeg er lidt bekymret over, hvad han vil synes om, at jeg snakker med jer«, siger hun til Extra og fortsætter: »Vi har en pagt, der går ud på, at vi aldrig må afsløre noget om vores forhold«.

Den lille blondine påpeger, at der er mindre sladderpres på parret i Europa. »Her ser folk os sammen mange steder, så de behøver ikke spørge os om noget«, forklarer Torres.

DiCaprio har tidligere været kæreste med supermodellen Giselle Bündchen, som ligeledes er brasilianer. Hans smukke ledsagere tæller også den israelske topmodel Bar Refaeli og han blev fornylig kædet sammen med hendes purunge tyske kollega Toni Garrn, som edsagede skuespilleren til tennisturneringen US Open i september, men det er altså Kat Torres, som har erobret den snart 39-årige ungkarls hjerte lige nu.

Dagens Gossip