Leonardo DiCaprio er kæreste med dansk model: Sådan ser den unge skønhed ud

Det kører bare for den 41-årige Leonardo DiCaprio, der tidligere på året forlod Oscar-uddelingen med verdens største filmpris med statuetten i kategorien 'Bedste mandlige hovedrolle'.

Nu har den verdenskendte skuespiller fået fingrene i en dansk fotomodel.

Rygterne har svirret længe, men nu skulle den være god nok – den 24-årige undertøjs-model Nina Agdal har vundet 'Titanic'-stjernens eftertragtede hjerte.

Britiske The Daily Mail bringer en række billeder af parret, der ses kysse og kramme i det varme sand på stranden i Malibu.

På avisens billeder kan man se, hvordan det forelskede par i går eftermiddag nød solen og hinandens selskab på stranden, mens der også var tid til at holde om hinanden ude i det mørkeblå vand.

Se billederne ved at klikke her

Rygterne om romancen tog sin begyndelse i foråret 2014, hvor Leonardo DiCaprio blev fotograferet forlade en natklub med den danske undertøjsmodel.

Læs også: Leonardo DiCaprio holder Oscar-efterfest med danskere

For en måned siden blev modellen og skuespilleren set sammen i rigmandskvarteret Hamptons, men dengang var en af kilde tæt på 'Leo' ude i medierne og benægte forholdet til den 24-årige skønhed.

- Leonardo DiCaprio var bare til en vens fødselsdag med en masse andre mennesker, lød det fra kilden, der indtil videre ikke har udtalt sig om de nye billeder.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip