Leonardo DiCaprio offer for hacker

Leonardo DiCaprio, Nicole Kidman og Robert Redford er blandt de seneste ofre for en berygtet internethacker, som kalder sig Guccifer og går efter kendisser.

Den upopulære spøgefugl har skaffet sig adgang til DiCaprio og Kidmans emailadresser, ligesom han ifølge hjemmesiden TheSmokingGun.com har fået fat i Redford og Warren Beattys hemmelige telefonnumre.

Steve Martin og Mariel Hemingway har også haft besøg af Guccifer på deres computere, og manuskriptet til fjerde sæsons sidste afsni af »Downton Abbey« har været udsat for hackerens angreb.

Guccifer gjorde sig første gang bemærket i 2013, da et ufærdigt udkast til »Sex & the City«-forfatterinden Candace Bushnells nye roman havnede på nettet.

Selv om DiCaprio er irriteret over hackerens indtrængen, har han også noget at glæde sig over. Han har omsider fundet en køber til sin villa i Malibu.

Skuespilleren satte ejendommen til salg i 2012 og måtte to gange sætte prisen ned. Ifølge branchebladet Hollywood Reporter indbringer salget DiCaprio den nette sum af 17,35 millioner dollars, cirka 95 millioner kroner.

Hollywood-stjernen tilbringer mere og mere af sin tid på USAs østkyst og købte fornylig hus i den trendy New York-bydel Greenwich Village.

Dagens Gossip