Let spansk sejr ødelagt af skade hos Real Madrid-profil

17/11/2013

Selv om Spaniens fodboldlandstræner Vicente del Bosque stillede med noget, som lignede et B-hold i testkampen mod Ækvatorial-Guinea sent lørdag aften, vandt spanierne let med 2-1.

Desværre for verdensmestrene og europamestrene, måtte Xabi Alonso forlade banen med en skade allerede før pausen. Real Madrid-spilleren er ellers næsten lige kommet tilbage efter fem måneders skadespause som følge af en brækket tå og et problem med lysken.

Xabi Alonso var bare en af flere spaniere, som måtte tage imod særdeles hårde tacklinger fra deres modstandere. Ækvatorial-Guinea er en tidligere spansk koloni og mange af spillerne optræder til hverdag i lavere rækker i spansk fodbold.

Santi Cazorla scorede for Spanien allerede i kampens 13. minut. Hjemmeholdets målmand fejlede fælt, da han ikke fik ordentligt fat i en aflevering fra Juan Mata.

Ækvatorial-Guinea kom tilbage efter godt og vel en halv time i kraft af et hovedstød fra forsvarsspilleren Jimmy Bermudez efter hjørnespark. Men Juanfran sørgede for 2-1 tæt under mål kort før pausen.

Sejren var træner Vicente Del Bosques sejr nummer 68 i 83 kampe. Forleden forlængede han sin kontrakt frem til 2016.