Leto sviner Swift: Nu sagsøger han lækage

- Jeg vil stjæle en af hendes bedre sange. Jeg kan ikke lide noget af det. Til helvede med hende. Jeg giver ikke noget for hende.

Sådan sagde den Oscar-vindende skuespiller Jared Leto til sin ven under en privat stund 8. september i år, men episoden blev filmet og efterfølgende lækket.

Selv om Leto og kammeraten også roste popprinsessen, diskuterede de hendes seneste plade, "1989", og harcelerede over, at musikken skar i ørerne.

Videoen blev efterfølgende smækket op på nettet, og nu sagsøger den 43-årige filmstjerne både manden bag lækagen og sladdermediet TMZ, som har offentliggjort udtalelserne. Han kalder det tyveri, en krænkelse af privatlivets fred og ophavsrettighederne ved den føderale domstol i Los Angeles.

- Jeg blev advaret om, at der florerede personlige og private videooptagelser af mig i mit hjem, og mine folk meddelte, at jeg ejer optagelserne, og at ingen har ret til at sælge dem, raser Leto i en pressemeddelelse, skriver The Hollywood Reporter.

- Det er en invasion og både juridisk og moralsk forkert. Uanset hvem vi er, har vi ret til at tale frit i vores eget hjem uden frygt for, at vores ufiltrerede tanker bliver delt med resten af verden.

- Når vi ikke har den beskyttelse, mister vi friheden til at tale højt, uanset om det, man siger, er rigtigt eller forkert, skriver "Dallas Buyers Club"-stjernen videre.

-

Dagens Gossip