Lettet AaB-træner: Vi mistede modet

Lørdag aften lykkedes det for AaB at spille sig helt op på en delt førsteplads i Superligaen, da nordjyderne besejrede OB med 1-0 hjemme i Aalborg.

På trods af den vigtige sejr, var AaB-træner Kent Nielsen efter kampen ikke helt tilfreds med sine spilleres præstation.

AaB dominerede nemlig stort i kampens første time, men efter føringsmålet i starten af anden halvleg overlod AaB'erne mere eller mindre initiativet til OB-spillerne. Noget der ikke huede AaB-træneren.

- Det virkede som om, vi blev lidt bange for at spille resultatet hjem. Den energi og det tempo, vi havde i den første time, var outstanding, men jeg føler, vi mistede modet til at holde fast i bolden og spille os ud af OB's pres i anden halvleg.

- Vi kom til at forsvare mere, end vi angreb. Og vi er altså normalt bedre med bolden, siger Kent Nielsen.

Aalborgenserne havde et hav af chancer i første halvleg, men skarpheden manglede i den grad hos Kent Nielsens offensivspillere. Et faktum der ærgrede AaB-træneren.

- Jeg kan godt forstå, hvis OB ærgrer sig over, at de ikke fik scoret i slutfasen. Så kan man altid snakke om fortjent og ikke fortjent, men det drejer sig om at score på sine muligheder.

- Det fik vi ikke rigtig gjort, og det er vi ikke helt tilfredse med, men vi arbejder hårdt videre, siger Kent Nielsen.

AaB skal i næste runde på besøg i Randers, hvor Colin Todds Randers FC-mandskab venter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip