Lettet AaB-træner: Vi mistede modet

Lørdag aften lykkedes det for AaB at spille sig helt op på en delt førsteplads i Superligaen, da nordjyderne besejrede OB med 1-0 hjemme i Aalborg.

På trods af den vigtige sejr, var AaB-træner Kent Nielsen efter kampen ikke helt tilfreds med sine spilleres præstation.

AaB dominerede nemlig stort i kampens første time, men efter føringsmålet i starten af anden halvleg overlod AaB'erne mere eller mindre initiativet til OB-spillerne. Noget der ikke huede AaB-træneren.

- Det virkede som om, vi blev lidt bange for at spille resultatet hjem. Den energi og det tempo, vi havde i den første time, var outstanding, men jeg føler, vi mistede modet til at holde fast i bolden og spille os ud af OB's pres i anden halvleg.

- Vi kom til at forsvare mere, end vi angreb. Og vi er altså normalt bedre med bolden, siger Kent Nielsen.

Aalborgenserne havde et hav af chancer i første halvleg, men skarpheden manglede i den grad hos Kent Nielsens offensivspillere. Et faktum der ærgrede AaB-træneren.

- Jeg kan godt forstå, hvis OB ærgrer sig over, at de ikke fik scoret i slutfasen. Så kan man altid snakke om fortjent og ikke fortjent, men det drejer sig om at score på sine muligheder.

- Det fik vi ikke rigtig gjort, og det er vi ikke helt tilfredse med, men vi arbejder hårdt videre, siger Kent Nielsen.

AaB skal i næste runde på besøg i Randers, hvor Colin Todds Randers FC-mandskab venter.

/ritzau/

Dagens Gossip