Lettet FCM-træner: Godt gået af tøserne

Skrevet af admin

02/03/2014

Mest læste i dag

Sejren i Champions League over makedonske Vardar Skopje varmer cheftræner Helle Thomsens klubhjerte.

FCM håndboldkvinder har været inde i et hårdt kampprogram, så det var en lettelse med søndagens 25-24-sejr over Vardar Skopje, der havde vundet den seneste indbyrdes kamp mod danskerne efter en lige så tæt kamp.

- Det er bare en utrolig flot sejr. Vi har været inde i et rigtigt hårdt program, hvor vi har haft nogle spillere, som har været slidte.

- At hive de kræfter frem er godt gået af tøserne. Kæmpe respekt til dem, siger Helle Thomsen.

Med sejre i de to sidste kampe mod Sävehof og Thüringer HC kan FCM sikre sig videre adgang fra gruppespillet i Champions League.

- Vi tager en kamp ad gangen. Nu har vi en turneringskamp på onsdag ude mod Sønderjyske, og så skal vi spille en svær udebanekamp mod Sävehof i næste weekend. Så vi har et mål, og det er at have fokus på hver enkelt kamp.

- Ambitionen er at gå videre fra Champions League-gruppen. Så må vi se, om spillet rækker til det eller ej, siger Helle Thomsen.

Bagspilleren Stine Jørgensen blev topscorer med otte mål i kampen, og den danske landsholdsspiller fik ros efter præstationen.

- Stine spillede en rigtig god kamp. Hun stod også rigtigt godt defensivt. Det har været en hård uge for Stine, men respekt for at hun kan hive de ressourcer frem, siger Helle Thomsen.

/ritzau/