Lettet Lukas Spalvis: Dejligt at score igen

Skrevet af admin

16/08/2015

Dagens topnyheder

AaB-angriberen Lukas Spalvis er lettet over, at han endelig har fået hul på bylden. Det skete, da han med to mål var med til at sikre AaB en 3-2-sejr over AGF i lørdagens opgør i Alka Superligaen.

Den litauiske angriber er efterhånden kendt for at lave to mål i de kampe, hvor han kommer på tavlen. Det er nu sket i de fem Superliga-opgør, hvor han har scoret. Han håber, at det kan blive til endnu mere.

- Jeg håber, at jeg kan komme op på ti kampe, hvor jeg scorer to. Når jeg får en chance, så forsøger jeg at score, og når jeg får to chancer, så laver jeg to mål, siger Lukas Spalvis.

- Det var dejligt at komme på tavlen igen efter mere end et års pause. Jeg har virkelig knoklet for at komme tilbage.

Han er bevidst om, at hans job er at lave mål, men for ham er det endnu vigtigere, at holdet præsterer.

- Den gamle Spalvis er måske tilbage, men jeg giver mig altid fuldt ud for holdet. Når jeg ikke scorer, forsøger jeg at arbejde hårdt for holdet, og så er der måske andre, der kan score, siger han.

AaB-træner Lars Søndergaard er glad for, at Lukas Spalvis endelig kom på tavlen igen og for, at angrebsmakkeren Rasmus Jönsson også fik netmaskerne til at blafre.

Han ser gerne, at der kommer flere mål fra deres fødder.

- Spalvis er en pågående type, der arbejder ekstremt hårdt, og det viste han. Det er det, der kendetegner ham mest. Han kommer ind i feltet, og det første mål, han laver, er et typisk Spalvis-mål, siger Søndergaard.

- Jönsson mangler stadig lidt for at nå sit topniveau. Han er en fantastisk fodboldspiller, men når han ikke rammer dagen, kan det se lidt skidt ud.

- Han har haft brug for en succesoplevelse. Det går i den rigtige retning, og jeg håber, at det er et spørgsmål om tid, inden de kommer på tavlen igen.

De to angribere får mulighed for at komme på tavlen igen, når AaB tager imod OB i næste rundes mandagskamp.

/ritzau/