Lettet og forløst Thomas Frank efter første sejr

Der har været uheld og marginal modgang i Brøndbys hidtidige syv Superliga-kampe med Thomas Frank ved trænerroret. Men ottende gang var lykkens gang for det trængte bundhold med de store ambitioner.

OB blev besejret 2-1 på Brøndby Stadion, og så kunne Thomas frank slippe storsmilet løs.

- Det er en fantastisk følelse for os alle og en stor lettelse endelig at få den første sejr. Den giver, som vi alle ved, en forløsning, lidt mere energi, og det bliver sjovere at gå på arbejde i morgen, sagde Brøndby-træneren til TV3 Plus.

Thomas Frank havde meget at glæde sig over efter sejren.

- Det vigtigste var, at vi kan se, at det, vi arbejder med hver dag på og uden for træningsbanen, det går fremad kamp for kamp. Jeg synes, vi har haft en del tilløb, hvor vi kunne have fortjent mere. Men nu spiller vi ikke bare en kamp, hvor marginalerne er på vores side. Vi spiller en flot kamp, især i anden halvleg, og vinder fortjent i dag, vurderede Thomas Frank.

Han var godt tilfreds med, at hans hold ikke lod sig slå ud af OBs udligning til 1-1 midt i anden halvleg, men fastholdt momentum og slog igen med det samme og kom på 2-1. Og så var der ros til især tre spillere.

- Jeg synes, Martin Ørnskov spillede sin allerbedste kamp for os. Han har fået en del kritik, men vi har været tilfredse med mange ting, han løser for os på banen. I dag binder han det hele sammen offensivt og defensivt, det er vi meget tilfredse med, sagde Thomas Frank, inden han gik videre til sine to debutanter.

- Alex (Alexander Szymanovski, red.) får en flot debut. Han er farlig og kan faktisk lukke kampen på en kæmpechance, hvor han jo skal score. Det er det, vi tror på, han kan gøre i fremtiden. Og så er det rart at kunne smide kvalitet på banen i Hasani, som får en fantastisk drømmedebut og scorer til 2-1. Og dér ser vi de marginaler, vi arbejder hårdt på at få over på vores side, sagde Brøndby-træneren til TV3 Plus.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip