Lettet Pukki efter to mål: Det var alt for længe siden

Seneste Teemu Pukki-scoring faldt 1. november sidste år i en udekamp mod OB, men mandag aften kom angriberen ind fra bænken i Esbjerg og spillede en hovedrolle, da han scorede to mål i Brøndbys 3-2-sejr.

Angriberen erkender, at det har gået ham på med de manglende scoringer, og at han som følge deraf er startet ude i de seneste tre kampe.

- Det var meget vigtigt for mig at komme ind og score to mål og hjælpe holdet til sejr. Personligt var det også godt for min selvtillid, for det var ved at være alt for længe siden, jeg sidst scorede.

- Nu skal jeg bare arbejde hårdt videre, så jeg kan gøre mig fortjent til at starte inde næste gang, siger Teemu Pukki.

På trods af den manglende spilletid i de seneste kampe har et klubskifte ikke strejfet den finske angriber.

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille hver gang, men jeg er ikke typen, der kigger mig om efter noget andet, fordi jeg starter på bænken i en række kampe. Jeg er tilfreds i Brøndby, siger Teemu Pukki.

Cheftræner Auri Skarbalius glæder sig over at have en type som Pukki i sin trup.

- Jeg er meget tilfreds med ham, for selv om livet går op og ned, især for angribere, så er han en type, der bare bliver ved og ved. Mod Esbjerg opsøgte han chancerne, og han har farten til true modstanderne og blive afgørende.

- Til træningerne leverer han varen, og hans indstilling er rigtig god. Hans præstation i Esbjerg giver mig god grund til at overveje mine muligheder helt fremme i angrebet til den næste kamp, siger litaueren.

Teemu Pukki er med de to mål mod Esbjerg oppe på ni sæsontræffere i Alka Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip