Lettet Wieghorst: Jeg er glad på spillernes vegne

Skrevet af admin

04/12/2015

Mest læste i dag

Det lignende langt fra et hold i modgang, da AGF fredag aften spillede sig tilbage på vinderkurs i Alka Superligaen med en 2-1-sejr over mesterholdet FC Midtjylland.

Hjemmeholdet skulle blot bruge få minutter for at spille sig ud af den pointmæssige modgang, hvor sejre har ladet vente længe på sig.

- Jeg synes, at vi startede kampen stærkt. Vi greb kampen an, som vi gerne ville, og vi spillede virkelig flot på den sidste tredjedel. Det gav os momentum fra start, siger AGF's træner, Morten Wieghorst.

I en medrivende forestilling var det AGF, der viste en god indstilling. En indstilling, der var blevet talt om inden kampen.

- Vi havde snakket om at komme ud med fight og attitude. Det er fedt, at det lykkedes i dag, for vi fik virkelig sat os på kampen fysisk, og det gjorde vi mod et stærkt FCM-hold, siger Danny Olsen og fortsætter:

- Vi spillede en rigtig flot kamp, og det er bare skønt at slutte ordentlig af her på vores hjemmebane. Vi ville rigtig gerne give vores hjemmepublikum en god kamp.

Efter en stime med femten kampe uden en reel sejr, så var der store smil på læberne i hele AGF-lejren efter kampen.

- Først og fremmest er jeg virkelig glad på spillernes vegne. Vi har spillet mange kampe, hvor marginalerne har været i mod os, og så er det bare dejligt, at det vender i dag, siger Morten Wieghorst.

Med sejren har AGF hentet 21 point i dette efterår, hvilket rækker til en aktuel niendeplads i ligaen.

/ritzau/