Lettet Wozniacki mærker intet til rygskade

Caroline Wozniacki er klar til at spille første runde i Wimbledon tirsdag.

Mandag var hun på træningsbanen for første gang, siden hun fredag måtte opgive at færdigspille sin semifinale i Eastbourne. Træningen faldt positivt ud.

- Jeg kan godt spille. Det føles godt i ryggen, og jeg er ikke hæmmet. Behandlingen de seneste dage har virket godt, så jeg er lettet og glad og glæder mig til at komme i gang, siger Caroline Wozniacki.

Normalt træner spillerne en time på Wimbledons træningsanlæg, men efter at have stået over træningen lørdag og søndag trænede danskeren i 90 minutter mandag eftermiddag.

Derfor mener hun heller ikke, at de to ekstra fridage får betydning for præstationen i første runde mod kineseren Zheng Saisai.

- Jeg tror ikke, det får nogen betydning. Men det var godt for mig at træne i halvanden time i stedet for en time for lige at mærke underlaget, siger Wozniacki.

Opvarmningsturneringen i Eastbourne var den eneste, hun fik på græs. Hun prioriterede at holde en lang kamppause efter exiten i French Open. I Eastbourne nåede hun at spille tre hele kampe på det grønne underlag.

- Det har været en god optakt. Jeg har trænet meget og spillet nogle kampe og har kunnet slappe lidt af til sidst for at blive helt klar.

- Græsset i Wimbledon er en smule hurtigere end i Eastbourne, men det vænner man sig hurtigt til, lyder det fra Wozniacki.

Der er ikke sat specifikt tidspunkt på hendes kamp i første runde, men hvis vejret ellers tillader det, vil kampen blive programsat til tirsdag.

/ritzau/

Dagens Gossip