Levakovic-klanen: 22-årig voldtog og bortførte kvinde i 16 døgn

22-årige Alpacino Petrovic er i øjeblikket på flugt fra politiet, efter hans eks-kone i weekenden blev fundet mishandlet på gaden i Lund i Skåne.

Den unge mand er en del af den berygtede Levakovic-klan i Danmark og fætter til Jura Levakovic, som forleden blev dømt for hjemmerøveri og bankrøveri og udvist til Kroatien.

LÆS OGSÅ: Sigøjnergangster smidt ud af Danmark

Lørdag aften fandt en politipatrulje Petrovics 25-årige eks-kone på Tornavägen i Lund. Hun har forklaret politiet, at eks-manden havde holdt hende fanget i 16 døgn, og at hun blandt andet var blevet voldtaget, havde fået barberet håret af og var blevet truet med en pistol. Det skriver Ekstra Bladet.

Kvinden havde den 5. september opsøgt manden, hun har børn med, for at dele boet efter skilsmissen. Men Alpacino Petrovic havde i stedet holdt hende indespærret og mishandlet hende.

LÆS OGSÅ: Sigøjnerfamilie scorer 300.000 om måneden i sociale ydelser

På adressen fandt politiet tre sigøjnere, to kvinder og en mand som alle blev anholdt for at medvirke til volden og frihedsberøvelsen.

Den 22-årige Alpacino var dog over alle bjerge, da politiet dukkede op. Han er nu efterlyst men erklæret anholdt "in absentia." Svensk Politi vil formenligt inden længe få udsendt en international arrestordre på ham.

Følg også Dagens.dk på Facebook - klik her og få masser af nyheder og underholdning hver dag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip