Leverkusen køber slovensk skuffelse i Dortmund

Onsdag kvalificerede Bayer Leverkusen sig til Champions League, og bare et døgn senere har klubben fejret præstationen ved at slå til på transfermarkedet.

Ifølge Kicker har Leverkusen sikret sig den slovenske midtbanespiller Kevin Kampl, der kommer fra Borussia Dortmund for en pris i omegnen af 11 millioner euro, svarende til 82 millioner danske kroner.

Kampl kan dermed se frem til et gensyn med Bayer Leverkusen, hvor han spillede hele sin ungdom, og med træner Roger Schmidt, som han kender fra sin tid i Red Bull Salzburg.

I vinter tog Kampl springet fra den østrigske liga til Borussia Dortmund, men den arbejdsomme mand med den bemærkelsesværdige frisure fik aldrig den ventede gennemslagskraft i storklubben.

Under den nye Dortmund-træner Thomas Tuchel var Kampl fra denne sæsons start skubbet lidt ud på et sidespor, og han blev kun tildelt i alt 13 minutter på banen i Dortmunds to første bundesligakampe.

Bayer Leverkusen har åbnet den nye sæson stærkt med sejre i de to første ligakampe, ligesom klubben sikrede sig billet til Champions League med 3-0-sejren over Lazio onsdag aften.

Fabriksklubben er i den senere tid også blevet meldt interesseret i at leje den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg i Bayern München.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip