Lewandowski truer med at spille dårligt

- Jeg forsøger altid at spille så godt som muligt, for jeg er jo professionel. Men jeg ved efterhånden ikke, om denne situation på et tidspunkt vil påvirke min underbevidsthed så meget, at jeg begynder at spille dårligt, siger Lewandowski til flere polske medier ifølge den tyske avis Bild Zeitung.

Dortmund-boss, Hans-Joachim Watzke, har længe afvist at ville sælge stjerneangriberen til rivalerne fra Bayern - som polakken så inderligt gerne vil sælges til - men ifølge den polske angriber selv skulle ledelsen i Dortmund på et tidligere tidspunkt have lovet ham noget helt andet. Slet og ret insinuerer han nu, at klubben har løjet over for ham.  - Jeg er skuffet, fordi flere i klubben har lovet mig noget, og pludselig laver man så andre aftaler. Når jeg lover noget, så holder jeg det. Jeg har været meget fair overfor klubben og givet mig 100 procent, men igen skuffer ledelsen mig.

Hvor længe farcen med den polske angriber og hans arbejdsgiver fortsætter, kan man i sagens natur kun gisne om, men Hans-Joachim Watzke virker stadig ikke som en chef, der har tænkt sig at bøje sig for presset. Han konstaterer tværtimod meget tørt til Bild Zeitung:

- Jeg træffer beslutninger på klubbens vegne - og ikke på nogen andres.

Robert Lewandowskis kontrakt udløber til næste sommer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip