Lewis Hamilton er i sit livs form før Bahrain-grandprix

Skrevet af admin

18/04/2015

Mest læste i dag

Mercedes-køreren Lewis Hamilton ser stærk og stabil ud på racerbanen, og selv føler den forsvarende Formel 1-verdensmester sig også i sit livs form.

Det siger han før sæsonens fjerde grandprix, der bliver kørt søndag i Bahrain.

- Jeg tror, jeg er bedre end nogensinde.

- Jeg er næsten overrasket over mig selv, at jeg har været så stærk, og at jeg har bygget på siden sidste år. Det har jeg været virkelig glad for, og jeg er stolt, siger Lewis Hamilton.

Den 30-årige brite har vundet to ud af sæsonens første tre Formel 1-løb, mens det er blevet til imponerende otte sejre i de seneste 10 løb.

I 2008 blev Lewis Hamilton verdensmester for første gang, da han kørte for McLaren, men følelsen af at være forsvarende verdensmester er anderledes i denne sæson, end den var i 2009.

- Første gang var jeg ung, og der er mange, som har vundet et enkelt mesterskab.

- Det føles fantastisk at være nummer et igen efter lang tid, og det giver selvtillid, når jeg går på gaden. Den følelse havde jeg ikke, sidste gang jeg var verdensmester. Det er anderledes den her gang, for jeg er mere bevidst om det. Det er spændende.

- Jeg nød det ikke før i tiden, og ikke fordi jeg fortryder, men det var noget, jeg ville lave om. Nu har jeg chancen igen, og jeg nyder det. Jeg nyder følelsen af, at det hårde arbejde, som jeg og teamet har lagt i det, giver pote, siger Lewis Hamilton.

I VM-stillingen fører Lewis Hamilton med 13 point ned til Ferraris Sebastian Vettel, mens der er yderligere fire point ned til Hamiltons holdkammerat Nico Rosberg.

Ved fredagens træning i Bahrain var det dog Nico Rosberg, der var hurtigst af de to Mercedes-kørere.

Hamilton har mulighed for revanche ved lørdagens kvalifikation, der begynder klokken 17.00.

/ritzau/