Liam Gallagher nu også uden vielsesring

Den tidligere Oasis-forsanger fører sag mod den amerikanske journalist Liza Ghorbani, som har slæbt ham i retten med krav om bidrag til en syv måneder gammel datter. Pigen skal være frugten af Gallaghers sidespring med journalisten og den nyhed har ramt hans kone Nicole Appleton hårdt. Hun holder for tiden ferie i Florida med parrets 13-årige søn Gene og er her set uden vielsesring.

Forleden blev det Gallaghers tur til at påkalde sig opmærksomhed med en bar ringfinger. Rockstjernen forlod sit hjem i London uden den glatte guldring, han har båret siden sit bryllup med Appleton i august 2008.

Gallagher vendte fornylig hjem til London efter nogle koncerter på Ibiza med sin nye gruppe Beady Eye. Det et var meningen, at han skulle slutte sig til familien i Orlando, men der er i øjeblikket ingen tegn på, at sangeren rejser til USA.

Appletons mor Mary afslørede i sidste uge, at hendes datters verden faldt sammen, da hun fik nyheden om sin mands utroskab. »Det er noget forfærdeligt roderi«, konstaterede Gallaghers svigermor.

Dagens Gossip