Liberal Alliance udgiver politisk magasin til danskerne

Mens Folketinget går på sommerferie fredag, udkommer Liberal Alliance med et politisk magasin på 52 sider.

I magasinet vil Liberal Alliance komme ind på nogle af de store udfordringer, som de mener, at Danmark står over for i øjeblikket.

- Vi udgiver i dag et trykt magasin spækket med artikler om nogle af de udfordringer, som Danmark står med, og vores bud på gode løsninger, siger partileder Anders Samuelsen i en pressemeddelelse.

- Vi tror på, at det tager tid at sætte sig ind i komplicerede udfordringer, og at det tager tid at finde de gode svar, og derfor har vi valgt at udkomme med et trykt magasin i håbet om, at danskerne vil bruge en af dagens små pauser på at læse med.

Samuelsen pryder selv det meste af forsiden, hvor han er citeret for følgende: "Vi har alt det, der skal til for igen at skabe et af verdens bedste samfund".

Magasinet er trykt i 600.000 eksemplarer, hvoraf 80.000 omdeles med fredagens Berlingske, 470.000 husstandsomdeles og 50.000 distribueres af Liberal Alliance selv. Magasinet når dermed ud til cirka 1,3 millioner danskere.

Foruden den fysiske form udkommer magasinet også digitalt på hjemmesiden medie.liberalalliance.dk, hvor artiklerne er tilpasset det digitale univers.

- Der er sjældent tid til at gå i dybden med de politiske idéer på Christiansborg, og derfor har vi gjort os umage med at lave et spændende magasin, som kommer næsten hele vejen rundt om de store problemer i tiden.

- For i Liberal Alliance er vi optimister, og vi tror på, at vi sammen kan flytte en masse, hvis vi tager os tiden til at finde de rigtige løsninger. Derfor håber jeg også, at mine kolleger i de øvrige partier vil læse med, siger Anders Samuelsen.

/ritzau/

Dagens Gossip