Liderlig stofmisbruger knaldede salgsvognen i toget

Det er svært at stoppe 25-årige Andrew Davidson fra Skotland, når han er liderlig. Det må både ansatte og passagerer hos det skotske jernbaneselskab, ScotRail, erkende.

Den 25-årige mand overgav sig i juli til sine seksuelle drifter under en togtur. Det har han nu fået en dom for, skriver Huffington Post, som citerer flere medier.

SE OGSÅ: Stortissende racist onanerede med brandslukkerslange i numsen

Andrew Davidson var påvirket af både alkohol og stoffer, da han pludselig begyndte at lægge an på de kvindelige passagerer og en togstewardesse med salgsvogn.

Situationen kammede over, da den 25-årige mand forsøgte at kysse togstewardessen. Hun rev sig løs og flygtede ud af toget, der i mellemtiden var nået frem til en station.

Det fik dog ikke Andrew Davidson til at opgive sit ærinde. For i stedet kastede han sin kærlighed på den efterladte salgsvogn.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholding

Vidner ombord på toget fortæller, at den stærkt ophidsede mand skreg 'jeg vil kysse dig. Jeg vil knalde dig', mens han humpede løs.

Andrew Davidson har efterfølgende bedyret, at han ikke husker hændelsen. Han har dog alligevel skrevet et brev til retten, hvor han angrer.

Hans advokat, Grant Bruce, bad i retten ved Perth om straflempelse, fordi hændelsen var ude af tråd med, hvordan hans klient normalt opfører sig. Samtidig argumenterede han for, at den 25-årige var skæv på lovlig vis.

Alligevel blev Andrew Davidson idømt 100 timers samfundstjeneste.

Dagens Gossip