Lidl indfører familiedag

På søndag indfører Lidl en ny tradition: Familiedag.

Familiedag er tænkt som et tilbud til de travle børnefamilier, hvor man kan få søndagens indkøbstur til at gå op med lidt hygge for hele familien.

Derfor har Lidl arrangeret forskellige aktiviteter i butikken, og på søndag mellem 10 og 15 står den på skattejagt for børnene (og andre barnlige sjæle), hvor det via et skattekort over butikken gælder om svare rigtigt på de forskellige poster.

Der dystes om at vinde pølsehorn eller valgfri bolle samt juicebrik til alle vennerne i klassen eller på stuen i børnehaven eller vuggestuen. Der udtrækkes tre vindere pr. butik. 

På søndag vil butikken også tænde tidligt op i bake-off ovnene og sørge for at bage rigeligt af både pølsehorn og osteboller, så alle børn kan få et gratis pølsehorn eller en ostebolle, mens de handler med far og mor.

Familiedag vil for eftertiden bliver afholdt den første søndag i hver måned. Fra måned til måned vil aktiviteterne i butikken variere, og butikken har flere spændende ting i ærmet for de næste mange måneder. Hvad det bliver vil butikken ikke løfte sløret for nu.

Dagens Gossip