Lidt flere tvangsauktioner

I juli var der 386 tvangsauktioner og det er 14 mere end måneden før. Her lå tallet på 370, korrigeret for sæsonudsving.

Gennemsnittet af tvangsauktioner i 2013 ligger på 395 om måneden. I forhold til tiderne før finanskrisen er der stadig lang vej, før Danmark lander på et mere positivt antal tvangsauktioner.

»At niveauet fortsat ikke kan siges at være normaliseret, vidner om, at boligmarkedet i visse områder af landet fortsat har det vanskeligt. Det er langt fra unormalt, at en ejendom, der ender på tvangsauktioner, har stået til salg meget længe, hvorefter ejer til sidst opgiver at sælge og så kaster håndklædet i ringen,« siger Lone Kjærgaard, cheføkonom i Arbejdernes Landsbank, i en skriftlig kommentar. 

Men på trods af tendenserne lige nu forklarer hun, at der stadig er grund til en smule optimisme.

»Der er små glimt af bedring og med den optøning på boligmarkedet, der langsomt er ved at ske, er der også grund til at være fortrøstningsfuld, når det angår tvangsauktionerne fremadrettet. Vi vil dog næppe komme til at se et markant fald, idet bedringen på boligmarkedet endnu ikke er nået ud til alle egne af landet, og der fortsat står boliger, der er meget vanskelige at komme af med«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip