Ligeglad Ronaldo: Det er bare en rekord

Cristiano Ronaldo fik scoret en enkelt gang, da Real Madrid vandt 2-0 ude over FC København i den sjette og sidste kamp i gruppespillet i Champions League.

Det betød, at Ronaldo kom op på ni scoringer i gruppespillet, og det er rekord. Tidligere lød rekorden på otte scoringer, som flere spillere delte. Men Ronaldo var lidt ligeglad med den rekord.

- Det er da meget godt. Men det er bare en rekord. Jeg går ikke så meget op i den slags.

- Real Madrid prioriterede at vinde gruppen, så jeg er tilfreds med, at det lykkedes. Jeg er glad for, at jeg scorede et mål og fik rekorden, siger Ronaldo.

Portugiseren var ikke helt tilfreds med banen i Parken, som var godt slidt, men han mente dog, at spanierne spillede attraktiv fodbold alligevel.

- Vi prøvede at spille fodbold på den, og vi spillede godt og fik scoret to mål. Vi endte med at vinde gruppen, så det er vi glade for.

- Gruppen så på forhånd svær ud, men vi nåede vores mål, som var at tage førstepladsen. Så nu må vi se, hvad der videre sker i næste runde, siger Ronaldo.

Real Madrid var allerede inden kampen mod FCK videre til forårets 1/8-finaler i Champions League. FCK er med nederlaget ude af Europa.

/ritzau/

Dagens Gossip