Liget fra savværket: Ældre mand anholdt for knivdrab

Politiet har tirsdag eftermiddag anholdt en 74-årig mand fra Fakse i sagen om den 33-årige kvinde, som blev fundet død på et nedlagt savværk i Tommerup Stationsby på Fyn. Kvinden er blevet dræbt og mødte sin drabsmand gennem et 'socialt medie'.

Det oplyser Fyns Politi.

Omstændighederne omkring gerningsstedet og den 33-årige kvinde gjorde, at politiet i første omgang ikke kunne afgøre, om der var tale om en forbrydelse eller selvmord.

Men nu er politiet sikre på, at kvinden er blev dræbt med kniv.

Den 74-årige blev anholdt på sin bopæl i Fakse af lokalpolitiet i Vordingborg. Han blev tirsdag aften overført til Fyn. 

Ifølge politiet mødte den 33-årige sin formodede drabsmand på et 'socialt medie'.

- Det er vores efterforskning, der har ført til anholdelsen. Mere kan jeg ikke sige, siger vicepolitikommissær ved Fyns Politi, Jack Liedecke, til Dagens.dk.

Hvad knytter den 74-årige til drabet?

- Det har jeg ingen kommentarer til.

Hvilket socialt medie mødte de hinanden på?

- Det kan jeg heller ikke sige.

Jack Liedecke oplyser til Dagens.dk, at den 74-årige ikke er kendt af politiet i forvejen. Manden vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Kvinden blev mandag aften omkring klokken 18 fundet på det nedlagte savværk af nogle børn, som legede i området. Helt frem til sidst på eftermiddagen tirsdag var savværket spærret af. Bag afspærringen arbejdede politiets teknikere, mens hunde afsøgte området. Flere personer fra området blev i den forbindelse afhørt.

Dagens.dk følger sagen...

Dagens Gossip