Liget i køleskabet var Mette Bønnelykke Herholdt

En obduktion har bekræftet, at det er liget af den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt, der tirsdag blev fundet i et køleskab i nærheden af Dannemare på Vestlolland.

Det oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Nu er der en endelig identifikation. Liget er identisk med Mette Bønnelykke Herholdt, siger Søren Ravn-Nielsen til Ritzau.

Dermed har politiet fået bekræftet formodningen om, at det var liget af Mette Herholdt, der var blevet fundet. Kvinden har været savnet i to år, inden hun blev efterlyst i december 2012.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med allerede nu

Hendes 44-årige tidligere kæreste er sigtet for at have dræbt hende for to år siden. Han blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger.

Manden nægter at have dræbt sin tidligere kæreste, men han har erkendt at have bortskaffet liget, efter at hun ifølge hans forklaring var død en naturlig død.

Identifikationen af liget, der har ligget længe, er sket blandt andet ved hjælp af tandsættet, og obduktionen skal også klarlægge, hvordan kvinden døde, men resultatet af den undersøgelse er endnu ikke færdig.

- Undersøgelsen med henblik på at klarlægge dødsårsagen fortsætter. Der vil gå nogle dage, før vi kan sige noget om, hvornår vi kender dødsårsagen, siger Søren Ravn-Nielsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip