Lille dreng bliver ved med at snige sig ind i hendes garage: Da hun finder ud af hvorfor, bliver hun rørt til tårer.

Det hele startede, da amerikanske Hollie Mallet en dag så en fremmed drenge snige sig ind i hendes garage.

Som ugerne gik kom den lille dreng igen og igen. Hver gang ankom han på sin cykel, listede hurtigt ind i garagen, mens han forsigtigt kiggede sig omkring, og ikke længe efter spænede han ud og op på cyklen igen. Det skriver The Mirror.

Hollie Mallet, der bor i delstaten Louisiana i USA, havde ingen idé om, hvorfor den fremmede dreng - uden at spørge om lov - gang på gang listede sig ind på hendes private grund, men da hun havde overvågning i garagen, satte hun sig for at komme til bunds i sagen.

Da hun så optagelserne, blev hun dybt rørt.

For i Mallets garage bor familiens sorte labrador, Dutchess, og det var denne hund, som den lille dreng dagligt havde sneget sig ind i garagen for at kæle med.

Gang på gang havde den kærlige dreng trodset frygten for at blive opdaget – blot for at få lov at klø sin nye firbenede ven i bare et par sekunder.

Hollie Mallet blev så berørt af den lille drengs kærlighed til Dutchess, at hun uploadede videoen samtidig med, at hun forhørte sig hos naboerne om den fremmede dreng.

Sammen med den uploadede video skrev hun:

- Hvem nogen, hvem denne søde lille dreng er? Fra tid til anden, når han er ude og køre på sin cykel, kommer han og klør min hund, men altid kun i ganske kort tid, som om han ikke ved, om det er i orden. Jeg vil bare gerne fortælle ham, at han altid er velkommen til at blive og lege. Hun (Dutchess) elsker opmærksomheden.

Og der gik ikke længe, før den søde optagelse havde spredt sig på nettet som en steppebrand. Den er nu blevet set over 1,4 millioner gange, og til sidst lykkes det også for Hollie Mallet at finde frem til den lille dreng.

For pludselig stod familien til drengen – der hedder Josh – selv frem og fortalte, hvordan han i lang tid kun havde snakket om en hund, som han var blevet venner med et sted i naboalget.

- Jeg vidste godt, at han snakkede om den hund hver dag, hvis vi passerede huset, men jeg anede ikke, at han sådan sneg sig ind på deres grund, udtaler Joshs mor, Ginger Breaux.

- Vi har haft vores egen hund, Bella siden Josh var to år gammel, men hun døde desværre sidste år, forklarer Josh mor, og giver dermed en forklaring på drengens kærlighed til Dutchess.

Hollie Mallet blev lykkelig, da hun fandt ud af, hvem den mystiske besøgende i virkeligheden var, og nu kan Josh besøge sin den brune labrador så ofte det skal være - uden at skulle liste sig ind i familien Mallets garage.

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip