Lille dreng fundet død: Efterforskes som mistænkeligt dødsfald

Skrevet af admin

11/06/2016

Dagens topnyheder

En halvandet år gammel dreng blev fredag aften fundet død i en lejlighed på Galgebakken i Albertslund.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi. Barnet blev fundet af sin mor i farens hjem.

Vagtchef Lars Jørgensen, Københavns Vestegns Politi, oplyser, at drengens far er død ved en togpåkørsel ved Danshøj Station fredag aften.

- Det er en meget ulykkelig sag, siger Lars Jørgensen.

Den lille dreng opholdt sig hos faren, men parret, der er skilt, havde nogle uoverensstemmelser, og moren havde fredag kontakt med ekskæresten. Herunder har manden tilsyneladende truet med at begå selvmord.

- Kvinden hører om en person, der er blevet påkørt på Danshøj Station. Hun bliver bange, fordi hun frygter, at det er ham, siger Lars Jørgensen.

Kvinden, der bor i København, ringer til Københavns Politi og kører selv ud til ekskærestens lejlighed på Galgebakken i Albertslund.

- Her finder hun sit livløse barn, siger Lars Jørgensen.

Lørdag formiddag står det fast, at det er barnets far, der er død ved personpåkørslen ved Danshøj Station.

Politiet fik anmeldelsen om fundet af det døde barn fredag aften kort efter klokken 21 og indledte en efterforskning af sagen som et mistænkeligt dødsfald. Det betyder, at der kan være tale om et drab.

- På grund af omstændighederne efterforsker vi sagen som et mistænkeligt dødsfald, men vi kan endnu ikke fastslå, om barnet er dødt som følge af en forbrydelse, en ulykke eller sygdom, siger vagtchefen.

Kriminalteknikere har natten til lørdag arbejdet i lejligheden på Galgebakken, og der er også holdt et ligsyn, hvor det ikke var muligt med sikkerhed at fastslå, hvordan barnet døde. Derfor skal der mandag ske en obduktion.

/ritzau/