Lille dreng tævet ihjel med tung havestol af mors nye fyr: Nu har den 28-årige mand fået sin straf

En britisk mand er dømt skyldig i manddrag efter han gik amok og tævede en 17 måneder gammel dreng med en havestol.

Den 28-årige mand sagde i første omgang, at det lille barn var faldet ned trappen, da paramedicinere ankom til drengens hjem i byen Tonypandy i det sydlige Wales.

Drengen var livløs og ligbleg på kroppen, og først senere fandt lægerne ud af, at Sean Buckleys forklaring var pure opspind.

En lægeundersøgelse viste et kraniebrud, fatale blødninger i hjernen og flere brækkede ribben, og samtidig afslørede en ældre skade bag det ene øre, at langt fra alt foregik efter bogen i lille Finley Johns hjem.

Inde i retssalen i Cardiff Crown Court beskrev anklageren de dødelige tæsk med havestolen som en 'bevidst og ond' handling fra den 28-årige mand. 

- Det er meget usædvanligt, at et barn pådrager sig den slags skader, lød det indledningsvis fra anklager Roger Thomas Q.C.

- De fleste børn, der falder ned fra en trappe, får ikke blødninger under den hårde hjernehinde, forklarede han i sagen, der nu er blevet sat et afsluttende punktum for.

Sean Buckley er blevet kendt skyldig i manddrab og børnemishandling.

Sidste punkt er drengens mor - 25-årig kvinde ved navn  Chloe Thomas - også blevet dømt for, da hun ntet gjorde for at forhindre mishandlingen af den lille dreng.

Kæresteforholdet var stadig nyt mellem de to voksne mennesker, da det slog klik Sean Buckley og han gik amok med en tung havestol. 

Des Mannion er leder af NSPCC, hvilket er en non profit organization, der arbejder for børns velfærd, og han udtaler følgende til britiske Metro:

- Alle, der har fulgt retssagen, er blevet dybt berørte af beviserne og den brutalitet, der ødelagde Finleys liv, siger Des Mannion og fortsætter:

- Det er en sørgelig kendsgerning, at misbrug og omsorgssvigt foregår hver eneste dag hos familier i alle dele af landet. Hver sag er med til at påvirke et barns fremtid. Babyer og småbørn er dybt afhængige af de mennesker, der bude passe på dem, og vi har alle et ansvar for at tage vare på deres trivsel.

Dagens Gossip