Lille dummer sig i den franske topstrid

13/01/2014

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær og Lille kunne søndag aften overtage andenpladsen i den franske Ligue 1 med en hjemmesejr over midterholdet Reims.

Men sådan skulle det ikke gå, og gæsterne tog i stedet en overraskende sejr på 2-1.

Midtbanespilleren Odair Fortes, der kommer fra Cape Verde Øerne, bragte med et kvarter igen Reims på 1-0. Og blot tre minutter senere fordoblede udeholdets Grzegorz Krychowiak føringen.

To minutter før tid lavede gæsternes Anthony Weber selvmål. Men Lille nåede ikke at hive en sen udligning i land, og dermed mistede holdet et vigtigt skridt i den franske topstrid.

Simon Kjær spillede hele kampen for værterne, og danskeren fik i kampens overtid raget et gult kort til sig.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Mads Albæk blev skiftet ind for Reims efter godt 70 minutters spil.

Paris Saint-Germain topper ligaen. Hovedstadsklubben har fem point ned til Monaco på andenpladsen. Lille ligger nummer tre - seks point efter pariserne.