Lille familie tvunget til at flytte: Nabo kaldte dem dårlige forældre i ondt brev

En dag fik Jessica og Karl Ronnevik et brev fra deres nabo, der klagede over, at parrets søn Peter græd for meget, og at de burde søge hjælp fra en ekspert. Nu er familien flyttet, efter de fik en advarsel fra boligselskabet.

Larmen fra den 1-årige Peter havde åbenbart længe chikaneret naboen, der mente, at Jessica og Karl var dårlige forældre, fordi de ikke fik deres søn til være stille. Og med udsigten til at den lille familie snart skulle vokse til fire medlemmer, greb naboen til handling. Det skriver The Sun.

Læs ogsåDette billede har fået nettet til at gløde: 'Du bringer dit barn i fare'

I brevet til familien fra North Carolina i USA stod der følgende:

“Overvej venligst at købe en bog om at være forældre eller besøg en børneopdragelsesekspert. Jeres baby burde ikke græde så højt så længe. Prøv nogle mere rolige teknikker - musik, tænd støvsugeren, gyngestol…gå en tur….bare prøv noget”.

Kort efter naboens brev fik Jessica og Karl Ronnevik en skriftlig advarsel fra boligselskabet, fordi naboen også havde klaget over larmen til dem.

Hele sagen har været meget stressende for parret, især for Jessica, der er højgravid. De har følt sig pressede til at flytte.

Overfor tv-kanalen Fox 8 har naboen udtalt:

Læs også: Går lige i hjertet: Her er brevet en mand fik af babyen ved siden af ham

- Jeg håber, at de har fundet et hjem, der er bedre egnet til til at opdrage deres barn og deres kommende nyfødte baby. Det er mit dybeste og alvorligste ønske, at alle involverede er i stand til at sove mere fredeligt i fremtiden…især dem, der er heldige nok, til at dele soveværelsesvæg med deres børneværelse.

I weekenden flyttede Jessica og Karl ud af deres hjem og til et mere børnevenligt område.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip