Lille hund bidt ihjel: Chokeret ejer drak kaffe, da naboens hund gik amok

En 58-årig kvinde var mandag formiddag ude for en tragisk oplevelse, da hun sad og drak en kop kaffe på et grønt areal ved sin bolig i den nordsjællandske landsby Ganløse.

Den stille kaffepause blev afbrudt ved tolv-tiden, da naboens hund, en dobbermann-blanding, begyndte at gø af kvindens lille hund af racen bichon frisé.

Kvinden rejste sig og gik hen for at lade sin 10 år gamle hund hilse på den gøende hund, men hun blev sammen med naboen enige om, at hun nok hellere måtte gå tilbage med sin hund.

- Lige pludselig løb naboens hund ud gennem bøgehækken og langs et hegn hen til den anden hund, siger politikommisær Henrik Sejer til SN.dk.

Han forklarer, at de to naboer med fælles hjælp fik skilt hundene fra hinanden, og bagefter kørte den 58-årige kvinde direkte hen til dyrelægen, der konstaterede bid i hundens hoved og på begge sider af dens krop.

Læs også: Lars mistede job og bolig ved at redde hunden Thor: ‘Jeg vil ikke kalde mig selv en klovn’

- Hunden døde under en efterfølgende operation, forklarer Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi, der senere samme dag modtog en anmeldelse om, at den 58-årige kvindes hund var blevet bidt ihjel.

Det er endnu uvist, hvad der skal ske med den store hund, som ejes af en 44-årig kvinde, men i tidligere sager har politiet krævet hunden aflivet. 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

Dagens Gossip