Lille kasakher med stor mund vil presse Wozniacki tilbage

Skrevet af admin

17/01/2016

Dagens topnyheder

Når Caroline Wozniacki tidligt mandag morgen tager hul på Australian Open, hedder første modstander Yulia Putintseva.

Den 21-årige russiskfødte kasakher syner ikke af meget med sin beskedne højde på 1,63 meter.

Men skinnet bedrager, for på banen har hun oparbejdet sig et ry for at være særdeles udadvendt og ikke lægge skjul på sine følelser, hvilket kan gå ud over både modstander, træner og ikke mindst hende selv.

- Det er sådan, jeg er. Jeg har masser af power og energi. Nogle gange er det svært for mig at styre det, men jeg arbejder på at blive bedre til at styre det hver dag, siger hun.

Putintseva er nummer 78 på verdensranglisten og har endnu ikke vundet et trofæ på WTA-touren.

Hun ser frem til mødet med Wozniacki, som hun aldrig tidligere har mødt.

- Det bliver sjovt og en god oplevelse at spille mod en af topspillerne. Jeg vil prøve at spille mit eget spil og finde mine bedste slag frem; måske forsøge at presse hende en smule. Vi må se, hvordan det går, siger hun.

Begge spillere har været i træningslejr i Miami op til 2016-sæsonen, men der ophører lighederne også mellem Wozniacki og Putintseva.

Wozniacki er 60 pladser bedre på verdensranglisten og med sine 23 WTA-titler i en anden liga end kasakheren. Og Putintseva ved godt, at hun risikerer at møde en Wozniacki, der bliver svær at have med at gøre.

- Hun løber meget og når næsten alle bolde. Man får intet forærende. Hun kæmper for hver eneste bold, så det bliver en meget svær kamp, siger Yulia Putintseva.

Den kasakhiske tennisspillers bedste resultat ved Australian Open er anden runde, som hun nåede i 2013. Wozniacki har tidligere været i semifinalen i Melbourne.

/ritzau/