Lille Luna blev første baby fra Fertilitetsklinikken

Intetanende om den store opmærksomhed, som en nyfødt baby som oftest tiltrækker sig, ligger lille Luna og sover i sin mors arm. Og stolt kigger både mor og far, Camilla Juhl Christensen og Esben Mølsted Ibsen, på deres nyfødte datter, som kom til verden på Hospitalsenheden Horsens den 2. oktober.

Specielt mor, Camilla Juhl Christensen, kender hospitalets rammer godt. Camilla arbejder til daglig som lægesekretær i hospitalsenhedens akutafdeling og er ydermere uddannelsesleder for lægesekretæreleverne i huset.

Camilla og Esben har desuden fået hjælp på hospitalets fertilitetsklinik til at blive gravide med deres førstefødte, og nu har lidt tilfældige omstændigheder altså gjort, at Luna også er det førstefødte barn fra klinikken.

- Det er fantastisk dejligt at begynde at se de synlige beviser på, at vores arbejde også virker her i Horsens, siger klinikchef Finn Hald og hentyder til, at fertilitetsklinikken tidligere lå i Brædstrup.

I dag ligger den i Horsens som en integreret del af hospitalsenheden, som nu har fertilitets-, kvinde-, føde- og barselsafdelinger samlet på ét sted.

- Vi har længe glædet os til at se den førstefødte baby og med spænding fulgt alle de kommende mødre og fædre, som hver især kunne være blevet første nybagte forældre her fra stedet. Men det blev altså Luna, der nåede først i mål, siger Finn Hald.

Skæbnen ville desuden, at klinikchef Finn Hald også var med, da Camilla om morgenen den 2. oktober stod med veer ude foran hospitalsenhedens fødeafdeling. Finn kom tilfældigt forbi og genkendte Camilla, som han med sit personalekort hurtigt kunne lukke ind i varmen og videre ind på en fødestue.

Bare to timer senere kom Luna til verden – til glæde for både personalet på hospitalsenheden og naturligvis og ikke mindst hendes forældre.

Dagens Gossip