Lille og Simon Kjær indkasserer mål efter 1062 minutter

Der skulle gå hele 1062 minutter, før Lilles nigerianske målmand Vincent Enyeama blev passeret i den bedste franske fodboldrække.

Søndag eftermiddag tabte Lille, som også havde Simon Kjær med på holdet i alle 90 minutter, 0-1 på udebane til Bordeaux.

Inden kampen mod Bordeaux havde Lille ikke lukket et mål ind i 11 ligakampe i træk, og den stime har betydet, at klubben er med helt oppe i toppen af tabellen.

Efter 27 minutters spil fik Bordeaux-spilleren Landry N´Guemo sparket bolden ind bag Enyeama. På vej i mål snittede bolden på uheldig vis Simon Kjærs fod, så den ændrede retning og gik ind i via den ene stolpe.

Lille formåede ikke at få scoret i løbet af kampen, selv om Bordeaux-spilleren Maxime Poundje fik det røde kort efter 57 minutter.

Sidst Lille tabte og indkasserede et mål var 15. september, da Nice vandt 2-0. Siden den kamp havde Lille på fornem vis holdt buret rent.

Enyeama og Lille var tæt på at slå ligarekorden for flest minutter uden at lade mål gå ind. Rekorden indehaves fortsat af den tidligere målmand Gaetan Huard, som satte rekorden for Bordeaux i 1992-93-sæsonen.

Huard var glad for at se sin tidligere klub sørge for, at rekorden fortsat lyder på de 1176 minutter, som Huard holdt clean sheet.

- Jeg kan ikke skjule min lettelse, for jeg var bekymret for, at rekorden ville blive slået, siger Huard til den franske sportskanal Bein Sport.

Paris Saint-Germain, som lørdag aften vandt med 5-0 hjemme over Sochaux, topper den franske liga med 40 point efter 17 kampe. Lille har 36 point på andenpladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip