Lille pige ærer død bedstemor: Udfører 600 gode gerninger på et år

Hvor mange gode gerninger har du udført på det seneste?

Otte-årige Alex McKelvey har stået bag intet mindre end 600 gode gerninger.

Pigen, der går i første klasse, startede det ambitiøse og velgørende projekt i september forrige år, da hendes bedste døde. Det skriver Huffington Post

For at ære bedstemoderen, der blot blev 60 år, besluttede Alex og hendes familie, at de ville udføre 60 gode gerninger inden kalenderen viste 22. marts 2014.

Alex McKelvey begyndte at efterlade mønter i slikautomater, så der var en gratis omgang mundgodt til det næste lækkersultne barn, og hun begyndte at arbejde frivilligt for en lokal velgørenhedorganisation.

Læs også: Husker du faderen med det umulige dilemma - nu har historien taget en overraskende drejning

Den lille amerikaner nåede hurtigt op på det runde og tocifrede antal af gode gerninger, men det fik hende ikke til at hvile på laurbærene. 

Hun besluttede sig for at hæve ambitionsniveauet til 600 velmenende handlinger, der skulle være udført inden årsdagen for bedstemoderens død.

- Jeg valgte 600 fordi det er 10 gange så meget som 60, forklarer Alex McKelvey til The News Tribune og fortsætter:

- Og vi stopper ikke der. Vi vil nå op på tusinder og bagefter én million. Jeg vil hjælpe så mange som muligt.

Vil bare være god

Det seneste velgørende projekt fra den travle pige var istandsættelsen af et ungdomscenter i hjembyen.

I flere uger brugte Alex McKelvey fritiden med en men pensel i hånden, og hun var også med til at samle penge ind til et poolbord og andre former for nye forlystelser til de lokale unge.

De hundredvis af gode gerninger er blevet dokumenteret på de sociale medier, hvor pigens mor, Sarah McKelvey, løbende har lagt billeder op under hashtagget #FORLINDA.

Linda var navnet på bedstemoderen, og medborgerne i Lakewood kan nu indirekte takke hende, når Alex McKelvey spreder glæde – hun har blandt andet også uddelt påskeæg, der har gemt på en kontant hjælp til trængende i form af pengesedler.

Læs også: Gaga hjælper handicappede med iskølig gestus

Alex McKelve forklarer, at hun sigter efter at have udført 1000 gode gerninger ved årets udgang.

- Jeg gør det ikke for at være en perfekt pige eller blive kendt. Det ønsker jeg ikke. Jeg vil bare være en flink, lille pige, siger Alex McKelvey. 

Hun slipper dog ikke for mediernes interesse. Et tv-hold har allerede besøgt skolepigen fra Lakewood, hvilket der kom følgende indslag ud af:

Dagens Gossip