Lille pige bidt ihjel af muskelhunde: Hun legede ofte med dem

Politiet efterforsker fortsat tragedien i det nordlige Bryan County i staten Georgia, USA, hvor en blot 21 måneder gammel pige onsdag aften blev bidt ihjel af syv hunde.

Ifølge vicesherif James Beatty gik alarmen klokken 18:30 amerikansk tid.

Her vågnede pigens bedstemor og kiggede ud af vinduet. Hun så, hvad der var i gang, og skyndte sig ud for at få hundene væk fra den lille pige. Ifølge politiet fik hun også hjælp af andre, men det var for sent.

- Da de kom derud, var hun allerede kold. De kunne intet gøre, siger James Beatty til Savannah Morning News.

Ligets kropstemperatur indikerer, at pigen havde været død i et stykke tid.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Hændelsen skete i ejendommens baggård. Hvordan pigen, der ville have været fyldt to år i juni måned, kom om til baggården og hundene, vides ikke.

Ifølge James Beatty kan det have været pigens 12-årige storebror, der havde taget hende med ud for for at lege og enten glemt hende eller troet, at hun var gået om i forhaven igen. Hun kan også været kravlet ud gennem hundelemmen.

Men alle hundene havde adgang til huset. Der var ni i alt, fortæller James Beatty.

- Hun legede ofte med dem alle. Men de har slæbt hende rundt i hele haven. Noget fik dem til at gå løs på hende. Men vi ved ikke hvad, siger han.

De syv hunde, der var involveret i angrebet, blev aflivet på stedet. De var alle Pit Bull-blandinger. To andre hunde på adressen deltog ikke i episoden. De to fik lov at overleve. Ifølge politiet var de ikke Pit Bulls.

Identiteten på familien og den afdøde pige er stadig ikke givet fri. Liget skal nu obduceres. Imens fortsætter undersøgelserne, oplyser politiet.

Så sent som tirsdag aften blev en 14-årig pige i Manchester, England bidt ihjel af fem muskelhunde.

Dagens Gossip