Lille pige tager nettet med storm: Bruger sin traktor til at gå tur med sin ven

En video af en lille pige, der går tur med sin kæle-ko, er blevet delt tusindvis af gange på sociale medier, siden den blev lagt ud på Facebook fredag. 

- Små piger og deres "drenge" og deres traktor, lyder det i beskrivelsen af filmen, der angiveligt er optaget i staten Oklahoma, der er kendt for sin nærmest endeløse mængde af landbrugsjord. 

På videoen ser man, hvordan hun tager sin ko med på en gåtur, mens hun selv sidder i sin lille kopi af en John Deere-traktor, som enhver pige fra landet med respekt for sig selv åbenbart må eje. 

Koen følger glad med hende, indtil den på et tidspunkt ikke gider mere. Og da den ikke vil, er der også grænser for, hvad traktoren kan. 

Pigen smiler stolt ind i kameraet, mens koen står halvtræt tilbage efter gåturen. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Little girls and their "BOYS" and tractors. HE THINKS HER TRACTORS SEXY........Please checkout this video and watch for new videos on YouTube Oklahoma Country Girl

Opslået af Wilma Willis på 25. februar 2016

Dagens Gossip