Lille virksomhed flytter til Odense

Efter mere end 20 år i Valby flytter Bentsen Emballage nu til Odense.

- Odense ligger centralt, og vi har kunder i hele landet, så det var et oplagt valg. Og byen har vist sig at være langt bedre end sit rygte, siger Rikke Polenz Gohlke, der er partner i Bentsen Emballage.

- I erhvervssammenhænge bliver Odense ofte haglet ned og kritiseret, men det billede kan vi slet ikke genkende. Vi har fået fantastisk hjælp og rådgivning hos Erhvervskontakten, som lynhurtigt satte en topprofessionel kæde i gang, siger Rikke Polenz Gohlke.

Bentsen Emballage er en lille emballagevirksomhed, der sælger transport og salgsemballage til små, mellemstore og store virksomheder. Den består af tre partnere og en enkelt medarbejder.

- Vi fik lynhurtigt kontakt til flere ejendomsmæglere i byen, som kom med gode bud på lokaler. Og tre måneder efter tanken om en flytning for alvor var født, flytter vi nu til Odense. Vi synes, at vi har fået VIP-behandling, selv om vi bare er en lille virksomhed, siger Rikke Polenz Gohlke.

Det var HD Ejendomme, der hjalp Bentsen Emballage med at finde lokaler i Odense.

Bentsen Emballage, der også producerer pappaller til møbel-, fly-, tekstil- og kosmetikindustrien, flytter ind på Agerhatten i Odense SØ mandag den 2. december.

Dagens Gossip