Lillebror blev den store i Madrid-brag

Det var ikke kun i København, at der lørdag var lokalbrag. I Madrid udspillede der sig et dramatisk et af slagsen, da Atletico Madrid var gæster på Santiago Bernabeu. Her blev det til en overraskende udesejr til Atletico Madrid, der ellers er vant til at stå i skyggen af mægtige Real Madrid. En skidt generalprøve for kongeklubben inden Champions League-dysten mod FC København på onsdag.

Atletico Madrid er kommet flyvende fra start i Primera Division med lutter sejre. Derfor gik de også ind til kampen boblende af selvtillid, hvilket var tydeligt fra første fløjt. Træner Diego Simeones tropper spillede med stor gejst og bragte sig i spidsen efter 11 minutter, da topscorer Diego Costa udnyttede et boldtab af Angel Di Maria.

Resten af halvlegen bød på stor intensitet i form af konstante bataljer mellem de to hold, mens Atletico stod for de største chancer.

Samme billede fortsatte efter pausen, hvor Real Madrid gav hjemmebanedebut til Gareth Bale. Men problemerne fortsatte for hjemmeholdet, som slet ikke formåede at sætte Cristiano Ronaldo i scene.

I stedet kunne Atletico Madrid i flere omgange have udbygget føringen. Både Koke og Tiago ramte stangen for gæsterne.

Mest nærgående var unge Álvaro Morata for værterne.

Med sejren rykker Atletico Madrid op på siden af FC Barcelona i toppen af tabellen, mens Real Madrid nu er fem point efter.

Mon ikke det er et sulten mandskab, der tager imod FC København i Champions League på onsdag. Men det er københavnerne selvfølgelig også...

Dagens Gossip