Lindberg og Spellerberg skal ramme fra syv meter

Med Anders Eggerts lægskade må håndboldlandsholdet ikke bare undvære en venstrefløj, men også det normale førstevalg som straffekastskytte.

Derfor har landstræner Ulrik Wilbek måtte lave om på rækkefølgen af sine foretrukne skytter.

- Den ser sådan ud nu, at Hans Lindberg er både førstevalg og andetvalg. Og hvis ikke Hans kan skyde, så gør Bo Spellerberg, siger Wilbek med et smil, der antyder, at førstnævnte har fuld tiltro fra landstræneren til den betroede opgave.

Og det med rette, mener Anders Eggert, der under sidste års VM delte tjansen med netop Lindberg.

- Han skyder også straffekast i HSV Hamburg til daglig. Lige præcis på det her punkt lyver statistikkerne jo ikke, og derfor er det oplagt, at Hans skal være førstevalg, siger Eggert.

Statistikken for den igangværende bundesligasæson fortæller, at Hans Lindberg er den næstmest scorende spiller på straffekast i den bedste tyske liga i denne sæson med 55 mål, mens Eggert følger lige efter med 53 mål.

Anders Eggert har dog ikke brugt nær så mange forsøg og fører dermed den interne duel med Lindberg, når man kigger på scoringsprocenten.

Her ligger Hans Lindberg kun på 74 procent, mens Anders Eggert har forvandlet 85 procent af sine forsøg til mål.

Ved VM sidste år scorede Anders Eggert på hele 25 af sine 26 forsøg på straffekast. Hans Lindberg lavede fem mål på fem forsøg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip