Lindberg om HSV-konkurs: Min hverdag styrter i grus

Skrevet af admin

17/01/2016

Mest læste i dag

Man forstår, hvis de to fløjspillere på det danske landshold Hans Lindberg og Casper U. Mortensen har svært ved at have fuld fokus på EM-slutrunden i Polen, hvor Danmark lørdag indledte med en sejr på 31-25 over Rusland.

Fredag blev der åbnet konkurssag mod deres tyske klub, HSV, som ikke har udbetalt løn i flere måneder og har givet spillerne grønt lys til at skifte klub.

Det påvirker Hans Lindberg.

- Min situation fylder ekstremt meget i hvert eneste minut af døgnet. Men heldigvis føler jeg mig professionel nok til at have fokus på kampen, når den går i gang. Der har jeg intet problem. Jeg er glad for, at jeg kom godt i gang, og vi vandt, siger Hans Lindberg.

Han er glad for at være en del af en slutrunde lige nu i stedet for at være hjemme i Hamburg.

- Jeg har fokus på EM, men der er selvfølgelig også noget andet, man har i tankerne, når ens hverdag styrter i grus. Jeg foretrækker at være en del af noget positivt her frem for at være i Hamburg med holdkammerater, hvis hverdag er fuldstændig kaos, siger han.

34-årige Lindberg har spillet i HSV i ni år og havde ikke planer om at spille andre steder i resten af karrieren.

- Jeg havde faktisk forestillet mig, at jeg skulle bo der resten af mit liv. Hele min tid med min kone har vi boet der, og vi har vores liv der og har haft fantastiske oplevelser, så det er meget svært, siger Lindberg.

På grund af den usikre situation i HSV har han allerede talt med sin agent om muligheder for et klubskifte.

- Jeg har muligheder. Nye udfordringer venter, og måske kan dette blive åbningen på et nyt eventyr, siger Hans Lindberg.

/ritzau/