Lindegaard imponerede i svensk United-test

Med mindre end en uge til Manchester Uniteds første betydningsfulde kamp i sæsonen, er der håb om lysere tider for danske Anders Lindegaard.

Tirsdag aften spillede Manchester United 1-1 mod svenske AIK Stockholm, og det skete med en velspillende Anders Lindegaard på mål fra start. Fynboen, der tirsdag blev vraget til landstræner Morten Olsens trup mod Polen, figurerede i en særdeles stærk start-formation, der så ud som følger:

Lindegaard; Rafael, Evans, Vidic, Evra; Anderson, Carrick, Giggs; Zaha, Van Persie, Nani.

Svenskerne ydede flot modstand, hvilket i flere omgange satte Anders Lindegaard på prøve. To gange måtte den store målmand ud og afværge en-mod-en situationer mod en AIK-spiller. Dermed gjorde den tidligere danske landsholdsspiller sit for at overbevise David Moyes om, at han er værd at satse på, hvis det sandsynlige førstevalg David de Gea ikke leverer varen. Spanieren har været fraværende i dele af opstarten på grund af en forlænget ferie, efter han deltog i Spaniens U21-EM.

I pausen blev Anders Lindegaard afløst af Ben Amos, hans direkte rival til posten som førstereserve til David de Gea. Kort efter måtte den 23-årige englænder hente kuglen ud af nettet efter en smuk AIK-scoring. United fik dog udlignet ved den unge chilener Angelo Henriquez til slutresultatet 1-1.

Endnu vigtigere - set med danske øjne - så sluttede det interne opgør mellem Anders Lindegaard og Ben Amos med dansk sejr.

På fredag spiller Manchester United mod Sevilla i endnu en testkamp, inden det søndag går løs mod Wigan i Community Shield. Måske der også vil blive plads til Anders Lindegaard i den kamp.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip