Lindegaard risikerer at glippe guldmedalje

Da Manchester United mandag aften vandt med 3-0 over Aston villa, sikrede klubben sig mesterskabet med fire spillerunder igen. Men for danske Lindegaard var jublen ikke helhjertet.

I reglementet for Premiere League står der nemlig, at en spiller skal have optrådt i mindst 10 kampe for at modtage en medalje. Da Lindegaard foreløbigt kun har vogtet målet i otte Premiere League-kampe, er der således ingen guldmedalje til ham.

Lindegaards chance er, at der stadig resterer 4 kampe i turneringen - kommer han på banen i bare to af dem, vil han have gjort sig fortjent til at modtage guldmedaljen sammen med resten af holdet. Lindegaard må håbe på, at udsigten til spilletid bliver bedre nu, hvor holdet har sikret sig mesterskabet. Han har nemlig kun været på banen i én enkelt kamp siden nytår.

Skulle spilletiden glippe, har Lindegaard dog stadig en mulighed for at modtage en medalje. I engelsk fodbold er det kutyme, at reservemålmanden får dispensation til at modtage en medalje, da de sjældent når op på ti kampe, skriver Tipsbladet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip