Lindevang i Løgumkloster fik Risiko- og Arbejdsmiljøpris 2012

Personalet på plejecentret Lindevang i Løgumkloster blev noget overrasket, da borgmester Laurids Rudebeck i går eftermiddag kom på uanmeldt besøg.

Borgmesteren havde både blomster, diplom og en stor check med til ledere og medarbejdere. Lindevang er nemlig kåret som årets modtager af Tønder Kommunes Risiko- og Arbejdsmiljøpris, og borgmesterens ærinde var at forestå prisuddelingen.

Laurids Rudebeck kunne fortælle, at Lindevang er valgt, fordi plejecentret gennem en målrettet indsats har formået at opnå større trivsel og arbejdsglæde blandt personalet og samtidig forbedre samarbejdet med beboere og pårørende. Det er et resultat, som er værd at anerkende og påskønne, og derfor er Lindevang et naturligt valg.

Tønder Kommunes Risiko- og Arbejdsmiljøpris bliver uddelt én gang om året for at anerkende og synliggøre særlige initiativer til at forebygge risici og udvikle arbejdsmiljøet på de kommunale arbejdspladser.

Prisen, der er på 10.000 kroner, blev uddelt første gang i 2012, modtageren dengang var plejecentret Møllevangen i Agerskov.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip