Lindsay Lohan på vej til afvænning

Tidligere på foråret erkendte skuespillerinden, at hun havde løjet for politiet i forbindelse med et trafikuheld sidste sommer - en forseelse der kunne have udløst en længere fængselsstraf. Retten i Los Angeles lod imidlertid Lohan slippe for at forny bekendtskabet med en celle indefra. I stedet fastslog dommeren, at »Mean Girls«-stjernen er nødt til at lægge sit liv om og derfor skal hjælpes ud af sit misbrug.

Lohan modtog dommen og i går lod hun omverdenen få et kig på hendes sidste timer i friheden. Den skandaleramte skuespillerinde lagte et foto af sig selv siddende mellem rodede tøjbunker og kufferter ud på Instragram med billedteksten »90 dage og 270 looks«.

Dermed indikerer Lohan, at hun agter at skifte tøj tre gange om dagen, men det bliver der næppe noget af på den klinik, hun har valgt.

Stedet, der hedder Seafield Center, ligger i landsbyen Westhampton Beach uden for New York, og det var her, hendes far i sin tid var i behandling for sit misbrug. Michael Lohan fortalte fornylig, at klinikken er så skrap, at rygning er forbudt. Lohan senior havde derfor ikke den store tillid til, at hans datter kunne stå for mosten.

Selv om det tvungne ophold på klinikken venter lige om hjørnet, har Lohan junior tydeligvis svært ved at holde sig ude af problemer. Den 26-årige skuespillerinde måtte i weekenden hente sin Porsche hos New Yorks politi og erlægge en bøde. Bilen var blevet slæbt væk, fordi den holdt ulovligt parkeret på en gade i bydelen Brooklyn.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip