Lindsay Lohan skal blive på Betty ford-klinikken

Det kan ende med fængsel, hvis Lindsay Lohan gør alvor af sin trussel om at forlade Betty Ford-centret til fordel for en afvænningsklinik, der tillader hendes ADHD-medicin.

Lohan har gennem en årrække været i behandling med Adderall, men ifølge hjemmesiden TMZ har lægerne på Betty Ford-klinikken taget medicinen fra hende. De mener, at skuespillerinden fint kan klare sig uden det vanedannende præparat og den celebre patient er rasende.
Lohan vil have sin sædvanlige dosis Adderall og TMZ vil vide, at hun er begyndt at se sig om efter en klinik, hvor hun kan få lov at fortsætte.

En kilde hos politiet fortæller hjemmesiden, at anklagemyndigheden under ingen omstændigheder vil godkende endnu en flytning. »Hun havde
45 dage til at finde et passende sted. Hun lyttede ikke til sine folk og gjorde bare, hvad hun selv ville, så nu sidder hun også selv med problemet«, lyder det.

Lohan havde oprindeligt valgt en klinik uden for New York, men ombestemte sig i sidste øjeblik og fløj den 2. maj til Californien for at lade sig indlægge på et center i Newport Beach. Efter få minutter smuttede »Mean Girls«-stjernen imidlertid igen og kun ved hendes advokats hjælp lykkedes det at få en plads på Betty Ford-klinikken.

Så sent som i fredags blåstemplede retten i Los Angeles denne løsning og ifølge TMZs kilder er der nu lukket for det varme vand. Der bliver ikke sagt god flere flytninger, så hvis Lohan endnu engang følger sit eget hovede, risikerer hun at blive sendt i fængsel.

Det tre måneder lange ophold på en afvænningsklinik er en del af straffen for et trafikuheld sidste sommer, hvor Lohan løj for politiet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip