Lindsay Lohan truer med at skride fra ny klinik

Så er den gal med Lindsay Lohan og hendes tvungne afvænning igen. Hun truer med at forlade Betty Ford-klinikken, fordi hendes ADHD-medicin er blevet inddraget.

Skuespillerinden har i årevis været i behandling med præparatet Adderall, men ifølge hjemmesiden TMZ har lægerne på den anerkendte klnik afgjort, at hun ikke har brug for det vanedannende middel.

Amerikanske læger udskriver i det hele taget sjældent Adderall til patienter over 15 år, fordi der findes adskillige andre ligeså virksomme præparater med færre bivirkninger. Lohan klamrer sig imidlertid til den medicin, hun er vant til og vil nu angiveligt finde en ny klinik med mindre strikse retningslinier.

Dette kan dog blive vanskeligt, da skuespillerinden allerede én gang har lavet rav i den ved at skifte behandlingssted med kort varsel. Hun skulle oprindeligt have været indlagt på en klinik uden for New York, men fløj i stedet til Californien og lod sig indskrive på Morningside Recovery Center i Newport Beach. Efter få minutters ophold skred »Mean Girls«-stjernen dog igen og endte i stedet på Betty Ford-klinikken i Rancho Mirage.

Lohan blev i marts idømt tre måneders ophold på en lukket afvænningsklinik og så sent som i fredags godkendte retten i Los Angeles det nye arrangement.

Det tvungne behandlingsforløb skyldes et trafikuheld sidste sommer, hvor Lohan løj for politiet. Det er sjette gang, en dommer har sendt skuespillerinden på afvænning.

Dagens Gossip