Lineker kalder Laudrup-fyring tosset

Fodboldverdenen har ikke været længe om at reagere på, at sæsonens syvende fyring i Premier League blev Michael Laudrups exit fra Swansea.

På det sociale medie Twitter siger den tidligere landsholdsangriber Michael Owen med det samme, at han kun var en smule overrasket.

- Lidt overrasket over Michael Laudrups fyring, men de har været i frit fald i et stykke tid, og de var virkelig dårlige på Uptown Park (mod West Ham, red.) i lørdags, skriver Michael Owen.

Den engelske fodboldlegenden Gary Lineker er til gengæld langtfra enig i fyringen.

- De har fyret Michael Laudrup. Absolut tosset. Verden er blevet skør, skriver han på sin Twitterprofil.

Peter Reid, tidligere spiller i blandt andet Manchester City, Everton og Bolton og senest manager i Plymouth, har et andet syn på sagen.

- Laudrup væk. Ikke noget chok, skriver han.

- Hvad er pointen med, at tidligere spillere bliver managere, hvis ikke bestyrelserne vil bakke dem op i hårde tider?

Sådan spørger den tidligere Bolton-spiller Fabrice Muamba.

Den tidligere Manchester United- og landsholdsspiller Gary Neville er en kende rystet.

- Swansea fyrer Michael Laudrup. Fodbold er ved at blive en rodebutik på den front. Indfør et transfervindue en gang om året.

Den tidligere midtbanespiller Darren Eadie fra Norwich gør verden lidt klogere ved at konstatere, at trænerfyringer blandt de nederste hold i Premier League er en epidemi.

- Norwich og Hull er de eneste to klubber blandt de nederste ni i Premier League, som ikke har skiftet manager i denne sæson. Vanvittigt, skriver han.

/ritzau/

Dagens Gossip